Croatian Youth Hostel Association is a non-profit and non-governmental organisation founded back in 1953 in order to promote the hostelling mission in Croatia and encourage young people to explore and appreciate the rich natural and cultural heritage of our country.

01/ 48 29 294, 48 29 296
Savska 5, 10 000 Zagreb
booking@hicroatia.com
info@hicroatia.com

Održana posljednja edukacija projekta “Turistički sektor i uloga socijalnog dijaloga”

Održana je i posljedenja edukacijska radionica projekta “Turistički sektor i uloga socijalnog dijaloga” u prostorijama SZUH-a dana 28. i 29. siječnja 2020. godine. Na radionici su prisustvovali projektni partneri: prijavitelj STUH te UPUHH, UHPA, KUH, OMH i HFHS.

Predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa i predavačica na edukacijskoj radionici Nataša Novaković, te Maja Pokrovac, direktorica interesne udruge obnovljivih izvora energije i predsjednica Hrvatskog društva lobista, s polaznicima radionice obradile su teme o otvaranju pregovora, pripremu polaznika za javni socijalni dijalog i stručnu raspravu. U sklopu radionice polagao se i završni ispit temeljem kojeg su svi polaznici stekli uvjerenje „Specijalist za socijalni dijalog“.

Time je uspješno završen program edukacija i osposobljavanje polaznika za nadolazeću javnu raspravu koja će se održati 10. ožujka s predstavnicima relevantnih institucija.
“Turistički sektor i uloga socijalnog dijaloga” je projekt koji se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda, a koji za cilj ima povećati učinkovitost, održivost rezultata i kontinuitet socijalnog dijaloga u Republici Hrvatskoj.

Vrijednost projekta iznosi 1,4 milijuna kuna. Riječ je o 100% bespovratnim sredstvima koja su dodijeljena Sindikatu turizma i usluga Hrvatske (STUH) kao nositelju projekta te partnerima na projektu: Udruzi poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH),Hrvatskom ferijalnom i hostelskom savezu (HFHS) Udruzi hrvatskih putničkih agencija (UHPA), Udruženju obiteljskih i malih hotela (OMH) te Kamping udruženju Hrvatske (KUH).