Croatian Youth Hostel Association is a non-profit and non-governmental organisation founded back in 1953 in order to promote the hostelling mission in Croatia and encourage young people to explore and appreciate the rich natural and cultural heritage of our country.

01/ 48 29 294, 48 29 296
Savska 5, 10 000 Zagreb
booking@hicroatia.com
info@hicroatia.com
Image Alt

HI Hosteli

Omladinski hosteli
otvoreni svima!

Za postati hosteler i na svojim putovanjima koristiti usluge omladinskih hostela ne postoji ograničenje, svi ste dobrodošli, neovisno o godinama, nacionalnosti, vjerskoj ili rasnoj pripadnosti.

HI hosteli otvoreni svima!

Za postati hosteler i na svojim putovanjima koristiti usluge HI hostela ne postoji ograničenje, svi ste dobrodošli, neovisno o godinama, nacionalnosti, vjerskoj, spolnoj ili rasnoj pripadnosti.

Za postati hosteler i na svojim putovanjima koristiti usluge hostela iz mreže Hostelling Internationala (HI hostela) ne postoji ograničenje, svi ste dobrodošli, neovisno o godinama, nacionalnosti, vjerskoj, spolnoj ili rasnoj pripadnosti.

Hosteli su idealna mjesta za individualne putnike, obitelji s djecom i razne grupe (udruge, školske, sportske i dr.). Zaboravite na predrasude vezane uz hostele. Hosteli su danas ugodni, moderni, sigurni i zabavni objekti visokoga standarda u kojima ćete za manje novca dobiti vrijedno iskustvo i dobru uslugu. Hosteli pružaju profesionalnu uslugu u prijateljskoj atmosferi. Naši zaposlenici i volonteri su zaljubljenici u putovanja i pružit će svoj maksimum kako bi vaš boravak u hostelu i posjećenoj destinaciji bio što bolji i ugodniji.

Hrvatski ferijalni i hostelski savez (HFHS) postoji već više od 60 godina i kontinuirano ulaže napore i sredstva kako bi povećao standarde u svojiim hostelima.

HFHS upravlja hostelima u Zagrebu, Puli, Rijeci, Velom Lošinju, Zadru, Dubrovniku i Osijeku dok su hosteli “Samobor” u Samoboru, “Sunce” u Starom Gradu na otoku Hvaru i „Link“ u Loranu pridruženi hosteli.

Svi HFHS-ovi hosteli zadovoljavaju međunarodne hostelske standarde IYHF-a (International Youth Hostel Federation – organizacije poznatije pod brand imenom Hostelling International).

To znači da se u našim hostelima možete osloniti na zavidnu razinu usluga u pogledu:

– Dobrodošlice – hosteli su otvoreni svima i naše prijateljsko osoblje je spremno pružiti vam korisne informacije prilikom vašeg boravka, pomoći vam pronaći i rezervirati smještaj u drugim gradovima / hostelima.

– Udobnosti – u svakom hostelu će vas dočekati kvalitetan krevet i posteljina. Sobe su uglavnom višekrevetne sa zajedničkom kupanocimo, ali na raspolaganju je i određeni broj privatnih dvokrevetnih soba s privatnom kupaonicom. Dio hostela prilagođen je i za invalide.

– Čistoće – svaki naš hostel pridaje maksimalnu pozornost na čistoću jer ona predstavlja osnovni uvjet zdravog i kvalitetnog boravka gostiju.

– Sigurnosti – s obzirom da su najčešći korisnici hostela mladi, od kojih mnogi po prvi puta samostalno putuju, vrlo veliku pažnju posvećujemo sigurnosti svih članova i gostiju. Vaše vrijedne stvari možete ostaviti na čuvanje recepciji hostela.

– Privatnosti – dijeleći višekrevetne sobe s putnicima vršnjacima iz drugih zemalja imate priliku neposredno razmjeniti vaša iskustva i sticati nova prijateljstva, ali istovremeno možete računati na vlastitu privatnost.

Javite nam vaša iskustva!

Standard i kvalitetu naših usluga provjeravamo kontinuirano, a u tome nam pomažete i vi, korisnici naših usluga.

Pomognite nam u stalnom poboljšanju usluga i upoznajte nas s vašim iskustvom boravka u bilo kojem našem hostelu (bit će nam drago pročitati i vaša iskustva iz inozemnih hostela) na info@hicroatia.com