Croatian Youth Hostel Association is a non-profit and non-governmental organisation founded back in 1953 in order to promote the hostelling mission in Croatia and encourage young people to explore and appreciate the rich natural and cultural heritage of our country.

01/ 48 29 294, 48 29 296
Savska 5, 10 000 Zagreb
booking@hicroatia.com
info@hicroatia.com
Image Alt

Dnevna
HI Card

Za goste koji dolaze u naše hostele, a nemaju člansku hostelsku iskaznicu, u ponudi je i Hostelling International Card

Namijenjena gostima hostela koji nemaju valjanu hostelsku iskaznicu HFHS-a (građani Hrvatske) ili bilo koje nacionalne hostelske asocijacije (za inozemne goste)

Uz iskaznicu se za svako noćenje izdaje tzv. markica dobrodošlice

Cijena (jedna markica / jedno noćenje): 1,50 eur (11,30 kn)

Za goste koji dolaze u naše hostele, a nemaju člansku hostelsku iskaznicu, u ponudi je i Hostelling International Card. Ovu iskaznicu gost dobije prilikom prijave u hostelu zajedno s tzv. markicom dobrodošlice. Za svako noćenje gost plaća jednu markicu dobrodošlice dok ne prikupi 6 markica. Markice se lijepe na poleđini HI iskaznice, a mogu se prikupljati u različitim hostelima.

HI iskaznica sa 6 markica dobrodošlice ima jednaku valjanost kao bilo koja članska hostelska iskaznica HFHS-a ili nacionalne hostelske asocijacije i vrijedi u svim HI hostelima.

KAKO DO ISKAZNICE:

Markice možete prikupljati u svim HFHS-ovim hostelima i nekim drugim hostelskim asocijacijama (važno: neke nacionalne hostelske asocijacije nemaju sustav dnevnog članstva putem navedenih markica već imaju izražene dvojne cijene, za članove i ne-članove, tako da u njima ne možete sakupljati markice).

Ukoliko spadate u dobnu skupinu do 30 godina onda preporučamo člansku iskaznicu HI.euro jer za manje novaca dobijete godišnju združenu hostelsku i Europsku iskaznicu za mlade s više pogodnosti nego s HI CARD uz 6 markica.