Croatian Youth Hostel Association is a non-profit and non-governmental organisation founded back in 1953 in order to promote the hostelling mission in Croatia and encourage young people to explore and appreciate the rich natural and cultural heritage of our country.

01/ 48 29 294, 48 29 296
Savska 5, 10 000 Zagreb
booking@hicroatia.com
info@hicroatia.com

HI Hostel Dubrovnik nudi povoljan smještaj u Dubrovniku te je izuzetno popularan među backpackerima i svima koji putuju on a budget. Nalazi se blizu centra grada i svih bitnih lokacija te nudi besplatan WiFi .

Vrste soba: dvokrevetne, trokrevetne, četverokrevetne, peterokrevetne i šesterokrevetne s privatnom ili zajedničkom kupaonicom.

Dolazite li s autobusnog kolodvora, šetnja traje 20 minuta, a od hostela do Starog grada 15 minuta.

S Starim gradom Hi Hostel Dubrovnik povezuje ulica Ante Starčevića.

Info ukratko:

  • Centralna lokacija, blizu starog grada
  • Terasa
  • Restoran/priručna kuhinja
  • TV dvorana
  • besplatan WiFi
  • recepcija otvorena od 8 do 22 sata

Iako hotel nema recepciju otvorenu 24 sata, ukoliko najavite dolazak van radnog vremena, moći ćete ući u hostel.

– hostel je otvoren od 1.3.do 15.10. –

O destinaciji:

Dubrovnik je vjerojatno najprepoznatljiviji hrvatski grad.  Još je George Bernard Shaw rekao: “Oni koji traže raj na zemlji trebaju otići u Dubrovnik”.

Osim po ljepoti i povijesti, svjetsku je slavu stekao serijalom Igre prijestolja, čije su se sezone snimale na više dubrovačkih lokacija.

Danas je grad jedinstvene političke i kulturne povijesti uvršten u popis svjetske baštine UNESCO-a, a zbog iznimne popularnosti i sve većih gužvi, postavljena su određena igraničenja u broju turista koji istodobno mogu biti na glavnoj ulici Stradunu kako bi svi mogli uživati u ljepoti ovog grada i bolje ga sačuvati.

Ne propustite popeti se žičarom na brdo iznad grada i vidjeti Dubrovnik na dlanu, skočiti u more pored zidina i pokušatistati na sklizavi kamen na pročelju samostana Male braće.

Lokacija hostela

HI Hostel Dubrovnik