Croatian Youth Hostel Association is a non-profit and non-governmental organisation founded back in 1953 in order to promote the hostelling mission in Croatia and encourage young people to explore and appreciate the rich natural and cultural heritage of our country.

01/ 48 29 294, 48 29 296
Savska 5, 10 000 Zagreb
booking@hicroatia.com
info@hicroatia.com
Image Alt

Postanite partner

Hrvatski ferijalni i hostelski savez surađuje s brojnim partnerima iz Hrvatske i inozemstva, nudeći brojne pogodnosti svojim članovima, a sve s ciljem povećanja mobilnosti mladih.

  • Tražite pouzdanog partnera s dugogodišnjim iskustvom u radu sa grupama ili udrugama koji će svojom uslugom zadovoljiti potrebe vaših korisnika? Više od 50% naših gostiju su grupe, s dobrim razlogom.
  • Želite li da vam organiziramo turistička putovanja? Imamo veliko iskustvo u organiziranju putovanja, kako po Hrvatskoj tako i inozemstvu.
  • Želite li povećati promet vaše tvrtke i biti društveno korisni? Mi smo hrvatski nositelji European Youth Card projekta kojim se mladima preko 4000 partnera u 38 zemalja diljem Europe osiguravaju razni popusti i povlastice.
  • Želite li organizirati projekte ili manifestacije u Hrvatskoj ili inozemstvu i tražite partnera s iskustvom u organizaciji? Obratite nam se s povjerenjem, Hi Croatia ima dugogodišnje iskustvo u organizaciji i provedbi društveno odgovornih projekta.

Mnogi naši partneri koriste usluge naše udruge, zajednički pokrećemo i organiziramo projekte i manifestacije, a brojni su oni koji žele dati doprinos razvoju omladinskog turizma i putovanja mladih, njihovoj mobilnosti te osiguravaju povlastice i pogodnosti za mlade.

Vjerujemo u partnerstvo i sinergiju zajedničkih interesa i vrijednosti.

Želite li postati partner?

Kontaktirajte nas na info@hicroatia.com

SMANJI CIJENE, POVEĆAJ PROMET

Partnere koji daju 25% popusta na svoje usluge oglašavamo u svim našim hostelima, na webu te brošurama. To je više od MILIJUN POGLEDA GODIŠNJE!

Donacije

Donacije za potporu u radu naše udrugu možete izvršiti uplatom na naš račun:

Hrvatski ferijalni i hostelski savez
Savska 5, Zagreb

IBAN: HR 292360000 1101485191
Svrha uplate: donacija (ime i prezime)
OIB: 27442377904
Matični broj udruge: 3206556

Donacije se koriste isključivo u sljedeće svrhe:

  • ulaganje u rekonstrukciju i povećanje standarda omladinskih hostela (uređenje soba prilagođenih osobama s invaliditetima kako bi se što većem broju mladih osoba s invaliditetom osigurao nesmetani boravak u omladinskom hostelu);
  • nabavka opreme radi povećanja kvalitete rada s mladima (seminari, treninzi, edukacije, rekreativni sadržaji);
  • organizacija i provedba projekata i aktivnosti za mlade (seminari, treninzi, edukacije, športsko-rekreativni i kulturni programi);
  • informiranje (upoznavanje mladih i roditelja, škola i nastavnika iz manjih sredina i slabije razvijenih područja Hrvatske o mogućnostima sudjelovanja na turističkim, edukativnim, radnim i volonterskim programima u zemlji i inozemstvu).

Hvala na potpori svim dosadašnjim i budućim partnerima i donatorima!