Croatian Youth Hostel Association is a non-profit and non-governmental organisation founded back in 1953 in order to promote the hostelling mission in Croatia and encourage young people to explore and appreciate the rich natural and cultural heritage of our country.

01/ 48 29 294, 48 29 296
Savska 5, 10 000 Zagreb
booking@hicroatia.com
info@hicroatia.com

6. radionica projekta “Turistički sektor i uloga socijalnog dijaloga”

U Zagrebu je, 4. i 5. studenog 2019. u okviru programa ESF fonda „Jačanje socijalnog dijaloga – faza III“, održana šesta dvodnevna edukacijska radionica projekta “Turistički sektor i uloga socijalnog dijaloga”. Predavanja su održale naše stalne predavačice Maja Pokrovac i Nataša Novaković, uz posebno gostovanje stručnjakinje za komunikaciju Blaženke Leib. Tema radionice bile su tehnike prezentiranja i odnosi s medijima, s naglaskom na praktičan rad iz javnih komunikacija. Na radionici je napravljena analiza svakog pojedinog sudionika, sa sugestijama za poboljšanje budućeg javnog nastupa, ali i savjetima za kontekstualnu prilagodbu samog sadržaja intervjua. Drugog dana radionice održano je i predavanje na temu etičkih kodeksa i važnosti njihove primjene u organizacijama.

Projekt „Turistički sektor i uloga socijalnog dijaloga“ usmjeren je na jačanje socijalnog dijaloga u Republici Hrvatskoj, čemu će svakako doprinijeti i održana radionica, budući da su korinici predstavnici najznačajnijih strukovnih udruga u turizmu te im je učinkovitost komuniciranja u radu od presudne važnosti.