Croatian Youth Hostel Association is a non-profit and non-governmental organisation founded back in 1953 in order to promote the hostelling mission in Croatia and encourage young people to explore and appreciate the rich natural and cultural heritage of our country.

01/ 48 29 294, 48 29 296
Savska 5, 10 000 Zagreb
booking@hicroatia.com
info@hicroatia.com
Image Alt

Upute za influencere

Obzirom da u Hrvatskom ferijalnom i hostelskom savezu, koji u Hrvatskoj okuplja šest vlastitih i nekoliko pridruženih hostela, ponekad dobijemo upit za suradnje s blogerima i social media influencerima u zamjenu za smještaj u nekim od naših HI hostela (ranije poznatih na tržištu kao omladinski hosteli), složili smo nekoliko uputa i preporuka za sve one koji su zainteresirani za takav vid suradnje.

HI Croatia podržava sve one koji stvaraju originalni i kreativni sadržaj u bilo kojem formatu, bilo da se radi o audio, vizualnom ili video sadržaju, a koje je moguće plasirati putem web stranica ili društvenih mreža kao što su Facebook, Instagram, YouTube, blogovi, itd.

Preporuke za influencere koji bi željeli ostvariti suradnju s HI Croatia:

1. Prilikom kontakta nam se predstavite. Recite nešto o sebi i platformama za koje stvarate sadržaj, te po mogućnosti pošaljite statistike posjeta, dosega, interakcije, broja pratitelja, demografiju i slično.

2. Predložite nam što biste mogli ponuditi u zamjenu za besplatan smještaj u nekom od naših hostela, konkretno koju vrstu sadržaja i koliko toga biste mogli producirati za objavu an našim ili vašim online kanalima.

Primjerice:

a. Snimke dronom ili drugi video sadržajb. Profesionalne fotografije

c. Tekst na vašem blogu ili našoj web stranici

d. Objava na društvenim medijima

3. Ako već znate točne ili okvirne datume putovanja, molimo vas da napište koje lokacije i koji datumi su vam zanimljivi.

4. Imajte na umu da smo tijekom visoke sezone obično puni! Tijekom ljetnih mjeseci, posebice u srpnju i kolovozu kapaciteti naših hostela uz more i u Zagrebu su uglavnom potpuno puni, a zagrebački HI hostel iznimno je popularan i tijekom adventa zbog svoje lokacije. Ipak, ako nam se javite dovoljno rano, možda možemo i u tom razdoblju ostvariti suradnju.

Pošalji nam prijedlog suradnje na info@hicroatia.com

Veselimo se svim potencijalnim suradnjama!