Croatian Youth Hostel Association is a non-profit and non-governmental organisation founded back in 1953 in order to promote the hostelling mission in Croatia and encourage young people to explore and appreciate the rich natural and cultural heritage of our country.

01/ 48 29 294, 48 29 296
Savska 5, 10 000 Zagreb
booking@hicroatia.com
info@hicroatia.com

HI Croatia

Hrvatski ferijalni i hostelski savez

Sjedište udruge

Važna napomena!

Radi sanacije prostorija sjedišta naše udruge, isti je do daljnjega zatvoren. Za sve informacije i upite obratite nam se putem e-maila: info@hicroatia.com

OIB: 27442377904

IBAN: HR2923600001101485191

Predsjednik:
Krešimir Ivković

Izvršni direktor:

Dražen Gečević

Marketing

marketing@hicroatia.com

Prodaja

Za učlanjenje, rezervaciju hostela u Hrvatskoj i svijetu, izdavanje popusnih iskaznica, organizaciju individualnih i grupnih putovanja i druge usluge obratite se odjelu prodaje na prodaja@hicroatia.com.

e-mail: prodaja@hicroatia.com

Radno vrijeme: 09:00 – 17:00

Kontaktirajte nas

Svijet otvoren mladima


 

 

 

Hrvatski ferijalni i hostelski savez pridaje veliku pozornost zaštiti Vaših osobnih podataka, kako u svojim redovnim poslovnim procesima, te će koristiti samo one informacije i podatke koji su relevantni i prijeko potrebni za upit koji ste nam postavili. Ukoliko će biti potrebe za dijeljenjem Vaših podataka sa nekom trećom poslovnom stranom, Hrvatski ferijalni i hostelski savez će za isto tražiti Vašu privolu (elektroničkim ili pisanim putem), te bez privole neće dijeliti podatke sa trećim stranama.
Naša Politika zaštite privatnosti podataka kao i način na koji obrađujemo iste usklađeni su sa Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća (GDPR), te su dostupni za pregled na našoj web stranici.