Croatian Youth Hostel Association is a non-profit and non-governmental organisation founded back in 1953 in order to promote the hostelling mission in Croatia and encourage young people to explore and appreciate the rich natural and cultural heritage of our country.

01/ 48 29 294, 48 29 296
Savska 5, 10 000 Zagreb
booking@hicroatia.com
info@hicroatia.com

Turistički sektor i uloga socijalnog dijaloga: Održan 2. partnerski sastanak

Partneri na projektu ”Turistički sektor i uloga socijalnog dijaloga” održali su 2. radni sastanak  u Zagrebu 14. prosinca 2019. godine u prostorijama  Sindikata turizma i usluga Hrvatske (STUH) . Jednoglasno je donesena odluka o odabiru predavača zaduženih za provedbu radionica koje će se održati u veljači 2019. Godine s ciljem unaprjeđenja socijalnog dijaloga između sektora i vladinih tijela, a iz kojih će biti kreirani kriteriji za uvjerenje “Specijalist za socijalni dijalog”.

Također, dogovoren je i termin održavanja okruglog stola u siječnju , što je ujedno i posljednja aktivnost prve faze projekta, a kojom će se dodatno podići razina vidljivosti projekta te otvoriti pitanja od zajedničkog interesa s relevantnim dionicima.

Projekt je financiran od strane Europske unije, sredstvima Europskog socijalnog fonda (ESF), Operativnog  programa Učinkoviti ljudski potencijali za razdoblje 2014.-2020., Jačanje socijalnog dijaloga – faza III.

Nositelj projekta je Sindikat turizma i usluga Hrvatske koji je okupio vodeće udruge iz sektora turizma: Udrugu poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH), Udrugu hrvatskih putničkih agencija (UHPA), Hrvatski ferijalni i hostelski savez (HFHS), Kamping udruženje Hrvatske (KUH) te Nacionalnu udrugu obiteljskih i malih hotela (OMH).