Croatian Youth Hostel Association is a non-profit and non-governmental organisation founded back in 1953 in order to promote the hostelling mission in Croatia and encourage young people to explore and appreciate the rich natural and cultural heritage of our country.

01/ 48 29 294, 48 29 296
Savska 5, 10 000 Zagreb
booking@hicroatia.com
info@hicroatia.com

Poznati dobitnici natječaja „Reci HI Croatia

Želiš li na more ili u Zagrebu doći sa svojim frendom, dečkom, curom, sestrom ili bratom, uključi se u nagradni natječaj i kroz tri jednostavna načina možda osvojiš jednu od nagrada: od 2 do 5 dana besplatnog noćenja u hostelima HI Croatia za dvije osobe! Naši HI hosteli u Zagrebu, Dubrovniku, Puli, Rijeci, Zadru i Velom Lošinju rado će vas ugostiti.

Omladinski hosteli u Hrvatskoj od 2019. godine na tržištu nastupaju pod brendom HI Croatia te su preimenovani u HI hostele. Hrvatski ferijalni i hostelski savez (HFHS) djeluje više od 60 godina tijekom kojih smo ugostili milijune gostiju iz Hrvatske i inozemstva. Osim hostela u svom vlasništvu na ranije spomenutim TOP hrvatskim lokacijama, u našoj hostelskoj mreži postoje i pridruženi partnerski hosteli koji nude jeftine opcije smještaja na atraktivnim lokacijama u Samoboru, Biogradu na moru, Starom Gradu na Hvaru i Kaštel Štafiliću. Provjerite koji su svi hosteli dio mreže HFHS-a.

Kroz nagradni natječaj „Reci HI Croatia“ želimo se predstaviti publici u novom izdanju, a vjerujemo kako je najbolje da neke naše vjerne putnike i članove nagradimo besplatnim smještajem na lokacijama i u terminima koji oni žele.

Nagradu možete iskoristiti u naših šest HI hostela u Zagrebu, Dubrovniku, Puli, Rijeci, Zadru i Velom Lošinju bilo kada od proglašenja dobitnika 1. travnja do 31. prosinca 2019. godine! Po završetku nagradne igre bitno je da nam se što prije javite jer se kapaciteti na pojedinim lokacijama pune brzo zbog izuzetno privlačne opcije jeftinog smještaja, što mnogi mladi (ali sve više i oni stariji) jako vole kako bi mogli više putovati za manje novca, a mi vam možemo ponuditi smještaj samo u terminima kada ima raspoloživih kreveta, odnosno soba.

 

NAGRADE          

Ukupno 3 nagrade čine naš fond, a raspodijelili smo ih na tri kanala: Newsletter na našoj stranici, Facebook i Instagram.

Nagrade su redom:

  1. 5 noćenja u hostelima HI Croatia po odabiru za 2 osobe (za pretplatnike na newsletter)
  2. 2 noćenja u hostelima HI Croatia po odabiru za 2 osobe (za Instagram pratitelje)
  3. 2 noćenja u hostelima HI Croatia po odabiru za 2 osobe (za Facebook fanove)

 

KAKO SUDJELOVATI?

Pravila nagradnog natječaja pročitajte na ovom linku, a kako bi se što prije uključili savjetujemo da:

  1. Otiđete (scrollajte) do dna naše web stranice i upišite svoju email adresu te postanete pretplatnik na naš newsletter.
  2. Lajkajte (kliknite „like“ ili „sviđa mi se“) našu HI Croatia Facebook stranicu te ispod objave natječaja označite (tagirajte) osobu s kojom želite putovati i napišite komentar zašto da baš vas odaberemo.
  3. Zapratite (follow) naš Instagram profil te ispod objave natječaja označite (tagirajte) osobu s kojom želite putovati i napišite komentar zašto da baš vas odaberemo.

Pozovite i onu osobu s kojom želite putovati da to isto učini kako biste povećali šansu za osvajanjem nagrade!

 

OVO SU DOBITNICI:

Ivan Horvat, Varaždin – 5 noćenja u hostelima HI Croatia po odabiru za 2 osobe (za pretplatnike na newsletter)

Branka Korman, Osijek- 2 noćenja u hostelima HI Croatia po odabiru za 2 osobe (za Facebook fanove)

Petra Lovrak – 2 noćenja u hostelima HI Croatia po odabiru za 2 osobe (za Instagram pratitelje)

Čestitke dobitnicima!