Croatian Youth Hostel Association is a non-profit and non-governmental organisation founded back in 1953 in order to promote the hostelling mission in Croatia and encourage young people to explore and appreciate the rich natural and cultural heritage of our country.

01/ 48 29 294, 48 29 296
Savska 5, 10 000 Zagreb
booking@hicroatia.com
info@hicroatia.com

Rijeka u top 20 svjetskih destinacija 2020.

U top 20 svjetskih destinacija koje nikako ne smijete propustiti u 2020. godini, po preporuci jedne od najrelevantnijih online turističkih agencija Kiwi.com, našla se i Rijeka.

Kao jedan od dva grada koji u 2020. nose titulu Europske prijestolnice kulture Rijeku uistinu trebate posjetiti. Osim što ove godine nosi tu prestižnu titulu s više od 600 različitih kulturnih događaja Rijeka ima i drugih zanimljivosti koje valja vidjeti, od Trsatskog kaštela, lukobrana, Prirodoslovnog muzeja i Muzej grada Rijeke s prvim torpedom do gradske arhitekture na kojoj su različite kulture ostavile svoj trag. Sve to malo koga ostavlja ravnodušnim. Rijeka je uistinu grad otvorena svima.

Zato, kao što navodi Kiwi.com, uistinu je 2020. savršena godina za posjet „gradu koji teče“. U njemu svakako potražite HI Hostel Rijeka i rezervirajte noćenje po izuzetno povoljnim cijenama.