Croatian Youth Hostel Association is a non-profit and non-governmental organisation founded back in 1953 in order to promote the hostelling mission in Croatia and encourage young people to explore and appreciate the rich natural and cultural heritage of our country.

01/ 48 29 294, 48 29 296
Savska 5, 10 000 Zagreb
booking@hicroatia.com
info@hicroatia.com

Predstavljamo vam Hicroatia.com – novi brend Hrvatskog ferijalnog i hostelskog saveza

Dobrodošli na nove web stranice Hrvatskog ferijalnog i hostelskog saveza pod čijom se kapom nalazi šest vlastitih omladinskih hostela te šest pridruženih hostela diljem Hrvatske.  Osim hostelskog smještaj u Hrvatskoj, nudimo smještaje i u hostelima diljem svijeta, tečajeve jezika za mlade u inozemstvu, iskaznice s popustima, grupna organizirana putovanja prema brojnim europskim destinacijama, a u pripremi je i još čitav niz novih programa.

Svi koji ste nas nekad tražili na stranici hfhs.hr, sada nas možete naći na hicroatia.com.

Omladinski hosteli u Zagrebu, Dubrovniku, Zadru, Rijeci, Puli i Velom Lošinju poznati su mnogima. Bili su to prvi hosteli u Hrvatskoj u kojima su boravili starije generacije, a kasnije i novi naraštaji.

Svijet se od nastanka HFHS-a promijenio pa moramo i mi.

Mnogi mladi danas slabo poznaju termin „ferije“ koji znači „školski praznici, raspust, odmor“, kratice se teže pamte nego neki drugi pojmovi, a i naši su gosti sve više počeli dolaziti iz stranih zemalja. Prepoznajući potrebe tržišta, u 2018. godini prošli smo kroz procese rebrendiranja naših hostela te na tržištu od sada postojimo po imenom HI Croatia. Ovo „HI“ ima dvostruko značenje: osim što je međunarodni pozdrav, to je ujedno i kratica za Hostelling International.

Vizualni identitet i nove web strance brenda HI Croatia djelo su poznatog zagrebačkog dizajn studija i digitalne agencije Kiosk studio.

Dio smo grupe HI hostelsa, prepoznatljive mreže hostela diljem svijeta, te smo sretni što se našim gostima sada možemo predstaviti kao HI hosteli.

HI hosteli prihvaćaju ljude svih generacije, a želite li i vi iskoristiti povoljan smještaj na lokacijama u Hrvatskoj, provjerite našu ponudu hostela u Hrvatskoj.