Croatian Youth Hostel Association is a non-profit and non-governmental organisation founded back in 1953 in order to promote the hostelling mission in Croatia and encourage young people to explore and appreciate the rich natural and cultural heritage of our country.

01/ 48 29 294, 48 29 296
Savska 5, 10 000 Zagreb
booking@hicroatia.com
info@hicroatia.com

Dočekajte Novu 2020. godinu u Sydneyu (da, planirajte već sada)

Doček Nove godine vjerojatno vam uopće još pada na pamet. Pa nije stiglo ni ljeto. Ali kako poslovica kaže „tko rano rani, dvije sreće grabi“, tako je i kod putovanja dobro planirati puno puno unaprijed. First minute ponude znaju biti cjenovno puno bolje od last minute ponuda, a atraktivne i cjenovno povoljno lokacije rasprodaju se i više od pola godine unaprijed. Tako je i dobrim smještajem u Sydneyu, gradu koji za doček Nove godine uvijek ima spektakularan vatromet, kojeg redovito gleda uživo milijun ljudi!

Kako biste Novu godinu dočekali bez gužve i s jednim od najboljih pogleda, a pritom bili u kratkim rukavima, predlažemo da razmislite o dočeku Nove godine u Australiji, konkretnije u Sydneyu, i to na terasi hostela  Sydney Harbour YHA.

Sydney Harbour YHA je jedini hostel smješten iznad famoznih stijena i ima najbolji pogled od svih drugih, jer mu pogled puca na luku, zgradu Opere i most (Harbour Bridge).

Omladinski hosteli diljem svijeta poznati su po TOP lokacijama i povoljnim cijenama, pa ne čudi da se u njima uvijek traži mjesto više. Sydneyevski hostel svoje krevete za doček Nove godine rasproda uvijek u travnju. Tako planiraju i ove godine! Prodaja aranžmana za doček NYE Terrace Party kreće 3. travnja u 17 sati po lokalnom vremenu (dakle 8 ujutro po našem), a dan kasnije prodaja samo smještajnog kapaciteta.

Broj mjesta za doček na terasi je ograničen, stoga je ograničen i broj aranžmana koji uključuju krevet i doček.

Kako biste osigurali svoje mjesto (Australija je skupa, a cijene divljaju tijekom zimskog perioda te posebice oko Nove godine), planirajte na vrijeme!

Uvjeti paketa:
  1. Direktni booking na stranici www.yha.com.au
  2. Minimalno 7 dana u bilo kojoj sobi (maksimalno 14)
  3. Sve rezervacije su finalne, bez mogućnosti povrata novca.
  4. Paketi su 770 australskih dolara (cca 3850 kuna) po osobi u višekrevetnoj sobi , 1953 australskih dolara (cca 9000 kuna) za privatnu dvokrevetnu sobu ili 2863 dolara (cca 13.320 kuna) za obiteljsku sobu

Ostale uvjete pročitajte na webu hostela.

Ako vas zanima ponuda, ali nemate vremena ili ne znate kako rezervirati, pišite nam na prodaja@hicroatia.com da umjesto vas rezerviramo mjesto. U tom slučaju ćete nam unaprijed dostaviti sredstva za kupnju paketa (ili samo kreveta) te ostatak posla ostaviti nama da obavimo!