Croatian Youth Hostel Association is a non-profit and non-governmental organisation founded back in 1953 in order to promote the hostelling mission in Croatia and encourage young people to explore and appreciate the rich natural and cultural heritage of our country.

01/ 48 29 294, 48 29 296
Savska 5, 10 000 Zagreb
booking@hicroatia.com
info@hicroatia.com

HI Hostel Veli Lošinj dobio priznanje Booking.coma!

HI Hostel na Velom Lošinju, koji je do 2019. godine bio svima poznat pod imenom Omladinski ili Youth hostel Veli Lošinj, dobio je priznanje Booking.coma zbog izvrsnih komentara gostiju u obliku nagrade Guest Review Award za 2018. godinu.

Ova je nagrada priznanje napornog rada i truda koji svakodnevno ulažemo i pružamo svojim gostima. Ona je pokazatelj koliko nas gosti cijene i sretno smo jer se velik dio njih redovito vraća iz godine u godinu.

HI hostel Veli Lošinj je manji hostel smješten tik uz obalu istoimenog malog grada na otoku Lošinju, poznatog po kristalno čistom moru, obilju mediteranskih biljaka i kvaliteti zraka, ali i biciklizmu te vodenim aktivnostima. Na našoj velikoj terasi tijekom ljeta možete uživati u čitanju i gledanju filmova, a ako ste ljubitelj životinja, naša Zvončica će vas sigurno razveseliti.

Želite li i vi ljetovati na Lošinju, rezervirajte svoj smještaj već sada jer se kapaciteti brzo pune!

Naš hostel tijekom sezone prima i brojne volontere pa ukoliko želite biti dio našeg tima, prijavite se za volontiranje i steknite iskustvo rada u turizmu na jednom od najljepših mjesta na obali.