Croatian Youth Hostel Association is a non-profit and non-governmental organisation founded back in 1953 in order to promote the hostelling mission in Croatia and encourage young people to explore and appreciate the rich natural and cultural heritage of our country.

01/ 48 29 294, 48 29 296
Savska 5, 10 000 Zagreb
booking@hicroatia.com
info@hicroatia.com

Adriatic Train Hostel je prvi i jedini hostel-vagon hostel u Hrvatskoj koji je smješten u željezničkom vagonu. Adriatic Train Hostel nalazi se na zagrebačkom Glavnom kolodvoru, točnije poštanskom peronu 6. Hostel se nalazi u neposrednoj blizini glavnog zagrebačkog trga, gdje mladi ljudi imaju sve što požele pri ruci, a obzirom na lokaciju i više vremena za istražiti grad.

Prometna povezanost i neposredna blizina centra Zagreba jamstvo su mnoštva događanja  i sadržaja kojima Zagreb obiluje.  Ako tražite nešto drugačije od uobičajenog – Adriatic Train Hostel je pravo mjesto za vas.

Vrste soba: jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe sa ili bez balkona te zajedničkom kupaonicom.

Info ukratko:

  • Centralna lokacija na samom željezničkom kolodvoru
  • Neuobičajen ambijent
  • Grijanje
  • Voda za piće
  • besplatan WiFi
  • Recepcija je otvorena od 7 do 22 sata

– hostel je otvoren cijele godine. –

O destinaciji:

Zagreb je glavni grad Hrvatske s nešto manje od milijun stanovnika. Ekonomsko-politički je centar Hrvatske te glavni studentski grad. Turistički dolasci u Zagreb rastu iz godine u godinu, ponajviše tijekom ljeta kada se u gradu održavaju brojne zabavne i kulturne manifestacije te u vrijeme adventa. Zagreb je četiri godine zaredom dobio nagradu kao najpoželjnija europska destinacija u božićno vrijeme.

Mnogobrojni parkovi, fontane i šetališta stvorili su grad ugodnim za život i turističko istraživanje, a zelene i vodene oaze poput Maksimira, jezera Jarun i Bundek dodatno su obogatile ležernu atmosferu grada.

Prometna povezanost i neposredna blizina centra Zagreba jamstvo su mnoštva događanja  i sadržaja kojima Zagreb obiluje.  Ako tražite nešto drugačije od uobičajenog – Adriatic Train Hostel je pravo mjesto za vas.

Lokacija hostela

HI Hostel AdriaticTrainHostel Zagreb

Cjenik

period1/3 kabina1/2 kabina1/1 kabina
22.06.-30.09.105,30144,00177,30

 

* Svi su gosti hostela upisom u knjigu gostiju osigurani. Osiguranje je uključeno u cijenu.

* PDV je uračunat u cijene.

* Boravišna pristojba nije uključena u gore navedene cijene noćenja. Iznos BP po danu: 8,00 kn.
– ukoliko je boravak organiziran od školske ustanove, grupa je oslobođena plaćanja boravišne pristojbe uz predočenje potvrde s pečatom ustanove

– djeca do 12 godina su oslobođena plaćanja BP
– gosti od 12 do 29 godina plaćaju 50% iznosa BP (popust koji ostvaruju članovi HFHS-a i Hostelling Internationala)

POSEBNI GRUPNI UVJETI:
Za grupe vrijede posebni popusti i uvjeti.

NAPOMENA:

Cijena noćenja odnosi se na članove HFHS-a, Hostelling Internationala, odnosno drugih hostelskih asocijacija članica Hostelling Internationala.

Godišnje članstvo možete ostvariti na licu mjesta u hostelu, u svim ostalim omladinskim hostelima HFHS-a ili putem online prijavnice.

Cijena godišnjeg članstva iznosi 60,00 kn.

Alternativno, u hostelu možete odabrati i jednodnevno članstvo, tzv. “welcome naljepnicu”, koju dobivate za svako noćenje. Uz prvu “welcome naljepnicu” dobivate HI iskaznicu na čiju poleđinu se lijepe naljepnice. HI iskaznica sa 6 prikupljenih ‘welcome naljepnica’ vrijedi kao jednogodišnje Hostelling International članstvo i vrijedi u svim HI hostelima širom svijeta.

‘Welcome naljepnicu’ možete dobiti u svakom HI hostelu.Cijena jedne ‘welcome naljepnice’ iznosi 10,00 kuna.

Za grupe od 10 i više osoba postoji grupna hostelska iskaznica koja košta 240,00 kn i koja glasi na fizičku osobu (nastavnika, pratitelja, vodiča i sl.).